Welkom op de website van Zeppelin - Works !

Comfort, safety, fun!

All in One innovative motorcycle.


De ChiQane-I bewijst dat comfort en veiligheid in een machine verenigd zijn. In de ChiQane wordt het sturen, veren en remmen volledig van elkaar losgekoppeld, waardoor de rijeigenschappen van deze unieke motorfiets naar een hoger niveau worden getild.

Introductie.  

De televork staat nog steeds model voor het besturings- en veringsysteem van de motorfiets, maar is er mogelijk een revolutionaire verandering op komst? Een blik op het laatste prototype van ChiQane: De ChiQane-lll, is voldoende om te beseffen dat een alternatief nu wel erg dichtbij is gekomen. 

ChiQane heeft een motorfiets ontwikkeld die bewijst dat met een alternatief besturingssysteem comfort en veiligheid in een machine kunnen worden verenigd. In de ChiQane is het sturen, veren en remmen volledig van elkaar losgekoppeld, waardoor zich een bizarre mix van koersvastheid en wendbaarheid ontpopt en de rijeigenschappen van deze unieke motorfiets naar een hoger niveau worden getild. 

Uitvoerig testwerk door verscheidene coureurs op zowel de weg als het circuit hebben aangetoond dat ChiQane klaar is voor de 21ste eeuw.